Ze světa kouzel 12

Dnes se seznámíte s exklusivním trikem Skycap 2.

Trik Fall Kuba viděl poprvé na živo a hned se rozhodl ho zařadit do svých vystoupení, což o tomto efektu mnohé vypovídá. Společně s 89 %, které tento trik obdržel je to určitě výhodná koupě. Jedná se o pero Sharpie, které při položení na okraj stolu spadne pouhou myšlenkou. Navíc neobsahuje žádnou elektroniku a ani nejste s perem spojeni žádnou nití nebo něčím podobným. Gimik, který obdržíte je kvalitně zpracovaný a vydrží vám opravdu velmi dlouho.

Pokud máte rádi práci s kartami, tak vám můžeme následující trik 3D Advertising pouze doporučit. Trik obsahuje karetní brožurku, z které při předvádění triku vypadne zcela obyčejný balíček karet Bicycle. Z krabičky poté vyndáte karty, brožurku dáte divákům k prozkoumání a můžete pokračovat ve svých karetních rutinách. Je to jeden ze špičkových efektů, který vám umožní objevit balíček karet a tím velice efektně zahájit vaše představení. Hodnocení 83 % je také velice dobré, takže vám můžeme tento trik jenom doporučit.

Poslední trik se řadí mezi exklusivní triky, které byste měli mít zcela jistě ve svém repertoáru. Pavel i Kuba je již mezi své rutiny zařadili. Hodnocení 91 % také mluví samo ze sebe. Jedná se o prostoupení předmětu dovnitř láhve pod názvem Skycap 2. Možná si říkáte, co je na tom tak geniální? Je to to, že vy můžete po provedení triku dát vše ihned k prozkoumání divákovi a to bez žádných záměn! To je něco zcela ojedinělého a fantastického. Tento trik si opravdu zaslouží být zařazen mezi špičku. Přesvědčte se sami.

Na závěr vás seznámíme se Stripper balíčkem neboli kónické (seříznuté) karty a jak fungují. Dnes budete soutěžit o recenzovaný trik 3D Advertising a klasické modré karty Bicycle standard.


DVANÁCTÝ DÍL