Ze světa kouzel 11

Seznámíme vás s top trik Informer a OXBender.

Na začátku dílu vám ukážeme novinku na našich stránkách. Prisma Lites, jedná se o nového nástupce svíticích palců D’Lite a oproti této starší verzi přichází ve zcela novém balení a s návodem. V dnešním díle uvidíte recenzi triků OXbender, Distortion a Informer.

Hned první kouzlo vyšlo z přísných recenzí Kuby a Pavla s nádhernými 93 %. Jedná se o speciální gimik s názvem OXBender, který vám umožní ohýbat mince. A to i českou měnu. Budete schopni ohnout vypůjčenou a podepsanou minci a poté ji vrátit divákovi jako suvenýr. Gimik je velice malý a skladný a po zvládnutí základních pohybů budete schopni kouzlo předvádět sami. Pokud chcete opravdu ohromit své diváky, tak vám tento trik můžeme jenom doporučit.

Další kousek v naší recenzi se jmenuje Distortion nebo také Měnící se karta - extrémně vizuální proměna (v obchodě Magicstore.cz). Jedná se o speciálně upravenou kartu Bicycle, která vám umožní změnit károvou čtyřku na károvou šestku. Samotná přeměna má jednoduché provedení a diváka tím zcela jistě ohromíte. Kouzlo se neřadí mezi exklusivní kouzla jako například OXbender, ale díky své příznivé ceně a i celkem slušnému hodnocení 75 %, to zcela jistě není špatná volba.

Poslední trik s názvem Informer lze zcela určitě zařadit mezi top kouzla. Princip kouzla je již delší dobu známý, ale samotné provedení gimiku je zcela nové, ojedinělé a hlavně super praktické. Využití pro gimik, který obdržíte v balení je neomezené. Opravdu ho můžete používat skoro všude a jakkoliv. Pavel ostatně svoje nadšení potvrdil velmi vysokým hodnocením 96 %, které Kuba doplnil 92 %, což je v našem pořadu opravdu hodně. Přesvědčte se sami.

Ve slovníčku se seznámíte s tzv. Chicago míčky, a jako ceny tu pro vás máme trik UFO a zmiňované Chicago míčky.


JEDENÁCTÝ DÍL