Ze světa kouzel 10

Insane, karta na řetízek Chained neboli Tagged a trik, který překvapí: Angle Z.

Dnes studio navštíví módní a kouzelnický guru Dominik, bohužel pouze za kamerou, takže si na něj budete muset počkat v nějakém dalším díle. Pavel a Kuba vám dnes představí trik Insane, Tagged a Angle Z.

Jako první vám Pavel a Kuba představí doslova šílenost, tak se totiž tento trik jmenuje v originále: Insane. Je velmi jednoduchý a přitom hodně působivý. Andy Nyman je velmi uznávaný kouzelník a performer a triky od něho nikdy nezklamou. Pokud máte rádi jednoduché a působivé triky, tak je toto přesně pro vás. Vše potřebné k provedení triku obdržíte společně s DVD. V hodnocení tohoto efektu se Kuba s Pavlem shodli na hezkých 81%.

Další trik je již taková klasika a dalo by se říci, že velmi vděčný trik pro publikum. Díky jednoduchému gimiku budete schopni jedním pohybem dostat divákovu kartu na řetízek. Tento trik je k dispozici ve dvou variantách, v neoriginální pod názvem Chained a originál se jménem Tagged. Verze se od sebe moc neliší, možná jen nepatrně v kvalitě provedení. Samotné provedení není nikterak složité a na diváky zcela jistě udělá dojem. V průměru dostal tento trik od Pavla a Kuby 77%.

Posledním dnešním trikem je Angle Z. Používá velmi jednoduché provedení, které by mohlo i někoho zklamat, tento trik ale získává hrozně moc způsobem předvedení. Pokud si dáte tu práci a vymyslíte si nějaké chytré provedení tohoto triku, tak vaše diváky opravdu ohromíte. Navíc je po předvedení vše prozkoumatelné. Variant tohoto kouzla je opravdu nespočet. Za vše mluví Kubovo hodnocení 97 % s doporučením pořízení tohoto efektu každému, kdo předvádění mikromagii. Pavel je dnes trochu více u země a hodnotí krásnými 89 %. Takže vám můžeme tento trik jen a pouze doporučit.

V dnešním díle vám Pavel ukáže, co je to americká obálka a k čemu se používá. Kuba vám představí pojem Dummy billet. Jako ceny dnes budou Bicycle Steampunk – stříbrné a Objevující se hůl – kovová.

https://www.youtube.com/watch?v=B0prAvHYoEs