Recenze TRU Xtreme

Zjistěte, co si myslíme o TRU Xtreme.

TRU Xtreme je nejnovější trik od Mennyho Lindenfelda, který se proslavil produkty jako Deformer či OxBender. TRU Xtreme je již jeho druhý projekt věnovaný kouzlení s gumičkami po velice úspěšném TRU.

TRU Xtreme stejně jako TRU obsahuje 20 profesionálních gumiček od Joea Rindfleische. V tomto případě obdržíte 20 černých gumiček velikosti 19. Zkoušel jsem triky předvést s klasickými gumičkami, ale nemají tu pružnost, kterou potřebujete. Další gumičky můžete dokoupit ZDE.

Výukové video zde není jedno, ale rovnou tři, z nichž každé je dlouhé cca 60 minut. To znamená, že celková výuka trvá 3 hodiny! Menny jde u každého efektu do toho nejpodrobnějšího detailu.

Styl výuky je velice názorný a podrobný, takže i já, jako naprostý začátečník s gumičkami, jsem celkem rychle přišel „na kloub“ daným efektům a pohybům. Menny dokonce ukazuje několik zajímavých tréninkových metod, jak se dané triky naučit rychleji.

Obtížnost bych ohodnotil jako střední. Některé triky jsou trochu obtížnější, hlavně co se týče neobvyklosti použitých hmatů, ale relativně rychle se na ně dá zvyknout a po chvíli tréninku již nepředstavují žádný větší problém. U některých efektů je potřeba si hlídat úhly, ale nebojte, není zde žádný trik, který by se dal předvádět pouze v jednom konkrétním úhlu. Pokud nejste zvyklí na kouzlení s gumičkami, tak vězte, že po tréninku vás budou bolet prsty, to proto, že nejsou zvyklé na tah gumiček. Na druhou stranu je třeba to považovat za trénink, který se vám bude hodit v dalším kouzlení, především s kartami a mincemi.

TRU Xtreme je skvělý projekt, do kterého se vyplatí investovat. Jednotlivé efekty jsou naživo stejně efektní jako v traileru. Nejsou zde žádné gimmicky, které by bylo potřeba dokupovat. Přiložených 20 (velice kvalitních) gumiček by vám mělo vystačit na opravdu dlouhou dobu.

TRU Xtreme můžete zakoupit ZDE.

//Pavel, Dokonalý Trik.